Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke

Læs mere

 

Velkommen til Hotel Vissenbjerg Storkro, som er et af den hyggelige fynske landsbys vartegn. Hotellet ligger i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang rundt til naturskønne områder.

Hotellet består af 69 værelser, flotte selskabslokaler med flot udsigt, 8 mødelokaler og grupperum med plads op til 400 personer. I hotellets opholdsstue er der mulighed for et spil billard, dart, bordtennis og bordfodbold.

Hotel Vissenbjerg Storkro tilbyder oplevelser af høj kvalitet, hvad enten der er tale om forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi bestræber os meget på at give jer rigtig gode oplevelser og står til rådighed, hvis der opstår behov under jeres ophold.

Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for Danske Hotellers mange kokkeelever.

På Hotel Vissenbjerg Storkro og i Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi håber, at I som gæster hos os, får en rigtig god oplevelse under besøget.