Når mærkedage skal fejres eller der skal festes for venner og bekendte, er vores hotel det perfekte udgangspunkt. Vi tilbyder lækker og veltillavet mad, som I kan nyde i hyggelige og komfortable omgivelser.

På Hotel Vissenbjerg Storkro kan vi lide at gøre lidt ekstra ud af din fest. Når I holder jeres fest på Hotel Vissenbjerg Storkro, er alle vore priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer.

Menuforslag finder du/I i vores selskabsbrochure. Skulle du/I have specielle ønsker, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse.

"Fest til fast pris"
Selskabspris på "færdigt arrangement" fra kr. 625,- pr. person. Selskabsprisen er for et 8 timers arrangement ved min. 15 personer. 

Overnatning
Se specialpriser i selskabsbrochuren (værtsparret tilbydes overnatning uden beregning)

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen, og vi vil naturligvis gøre alt for, at netop jeres selskab bliver en succes. Vi lover jer veltilberedt mad af friske råvarer fra vort køkken. Serveret smukt og diskret af vore dygtige tjenere.

Vi er altid parate til en uforpligtende festsnak og giver gerne gode råd om menusammensætning, valg af vine, underholdning m.v. Kontakt os på tlf. 6447 3880 eller info@slet-dette.vissenbjergstorkro.dk.