Odense ZOO - det er helt vildt

Afstand: 15.12 Km

 | +45 66 11 13 60 |  odensezoo@odensezoo.dk |  www.odensezoo.dk | 
Gå på opdagelse i smukke Odense ZOO og oplev fascinerende dyr fra hele verden. Besøg f.eks. regnskovens søkøer, tag på skovtur i 12 meters højde, eller prøv de mange sjove legepladser.

En have for hele familien
Odense ZOO er en zoologisk have for hele familien – der er både noget for de store og for de små. Når I besøger den zoologiske have, får I både en hyggelig og lærerig dag fyldt med nye indtryk og sjove lege. Mens de mindste leger, kan de voksne nyde lækker mad eller en god kop kaffe i haven. Bagefter kan I fortsætte den hyggelige tur rundt i resten af haven, som byder på mange forskellige oplevelser og mange forskellige dyr.

Oplev alle de vilde dyr
I Odense ZOO findes der mange forskellige dyr, både dem I kender, men også de helt eksotiske. I den zoologiske have kan I nemlig opleve alt fra sibiriske tigere til eksotiske fugle og til søkøerne under vandet. Når I møder dyrene rundt omkring i haven, vil I opleve en helt unik atmosfære og kulisse, som passer perfekt til de dyr I ser og lærer om – lige fra det tropiske Sydamerika til den antarktiske kulde. I kan også møde de vilde zebraer og giraffer på savannen og skildpadderne i Darwins Hus. Der er mange slags dyr i Odense ZOO, lige fra de helt farlige og vilde til de mindre og bløde dyr.

Helt tæt på
I har mange muligheder for at komme helt tæt på de mange dyr når I besøger Odense ZOO. Blandt andet kan I håndfodre de store giraffer, og i sommerferien kan I komme med ud på lemurernes ø, hvor I her også kan være med til at fodre halvaberne. Der er også altid mulighed for at se med, når dyrepasserne træner og fodrer alle de andre dyr i Odense ZOO. Der er dermed rig mulighed for både at lytte, se og lære når I besøger den zoologiske have, hvor der samtidig er en helt speciel og hyggelig atmosfære.

Til tops i trækronerne
Når I besøger Odense ZOO, har I en eventyrlig mulighed for at komme op i Bøgetoppen. Turen i Bøgetoppen foregår oppe mellem trækronerne i den smukke bøgeskov som ligger i blandt andet Odense ZOO. Oppe i trækronerne er der ni forskellige platforme, som er knyttet sammen af hængebroer. Her vil I komme op i en højde fra seks til 12 meter over jorden! En sjov oplevelse for hele familien, når I tager den 250 meter lange trævandring, som byder på en smuk udsigt og måske endda udfordringer. På turen kan I teste jeres paratviden om den danske natur gennem en digital quiz. Her kan du måske blive klogere eller slå familien i hvem der ved mest om de dyr og insekter, der bor i bøgeskovens trækroner eller skovbunden under Bøgetoppen.

Det bedste af det hele er, at Odense ZOO har åbent året rundt, så tag familien med, og få en oplevelse I sent vil glemme.

Priser og billetter

ÅbningstiderOpdateret af: VisitOdense  | joan@visitodense.com
Giraffodring i Odense ZOO Fotograf: 24Copenhagen Copyright: VisitOdense
Sibiriske tigre leger i Odense Zoo Fotograf: Ard Jongsma Copyright: Odense Zoo
Rød panda i Odense Zoo Fotograf: Ard Jongsma Copyright: Odense Zoo
Tigertræning i Odense ZOO Fotograf: Ard Jongsma Copyright: Odense Zoo
Løvekillinger i OdenseZOO Fotograf: Ard Jongsma Copyright: Odense ZOO
Tiger i sneen i Odense ZOO Fotograf: Odense ZOO Copyright: Odense ZOO
Løvefodring med publikum Fotograf: Odense Zoo Copyright: Odense Zoo
Kænguruer i Odense Zoo Fotograf: Ard Jongsma Copyright: Odense Zoo
Giraffodring i Odense ZOO Fotograf: VisitFyn Copyright: Odense ZOO
Børn kigger på sæler i Odense ZOO Fotograf: Ukendt Copyright: Odense ZOO
Flot pingvin i Odense ZOO Fotograf: Odense ZOO Copyright: Odense ZOO
Familie og klappegeder Fotograf: Odense Zoo Copyright: Odense Zoo