Guidet tur i galleribyen Bogense

Afstand: 19.87 Km

 | +45 6481 2044 |  info@visitnordfyn.dk |  Booking | 
Oplev kunst på en helt ny måde på guidet rundvisning i Bogenses gallerier og på besøg hjemme hos kunstnerne selv!

Den lille hyggelige købstad Bogense har tiltrukket mange gallerier og kunstnere med sin idyl og skønne beliggenhed. Nu får I chancen for at få et kig ind og høre de gode historier om gallerierne og kunstnerne på en spændende rundvisning!

På den guidede tur besøger vi Galleri 55 og Gallerie Rasmus, der alle byder på værker af anerkendte danske og internationale kunstnere. I Gallerie Rasmus møder vi også den lokale kunstner Malene Hammershøj, som udstiller her. Vi besøger kunstner Martin Massenbach, som viser rundt i sit eget fascinerende Galleri Massenbach. Vi besøger også kunstmaler Bella Husted, som viser os sit studio og byder på forfriskninger. På turen mellem gallerierne fortæller guiderne om den gamle bydel, vi går rundt i.

Hvornår

Dato: Lørdag d. 25. maj – lørdag d. 22. juni og lørdag d. 7. september

Kl. 11.00 -13.30

Guidet tur for grupper

I har også mulighed for at komme på jeres helt egen tur med jeres egen gruppe eller selskab. Så planlægger vi en tur på et tidspunkt, der passer jer. Kontakt os på info@visitnordfyn.dk og hør mere!

Praktiske oplysninger

På rundvisningen går vi rundt mellem de forskellige gallerier og kunstner Bella Husted, så husk at tage tøj og sko på, der passer til at gå rundt både udenfor og indenfor.

I bliver budt på forfriskninger under turen, men det kan være en god idé at kombinere turen med et besøg på en af Bogenses caféer og restauranter. Klik her for at se listen over spisesteder i Bogense!Opdateret af: VisitNordfyn  | info@visitnordfyn.dk
Keramik i den hyggelige, lille gårdhave i Galleri 55 Fotograf: Galleri 55 Copyright: Galleri 55