Erholm Gods

Afstand: 5.39 Km

 | 64432332 |  jic@erholm.dk |  http://www.erholm.dk | 
Erholm Gods - Et besøg i haven er altid en oplevelse

Historie

I 1850 blev den oprindelige bindingsværksgård revet ned, og den nuværende Erholm Hovedbygning opført i nygotisk stil efter tegninger af arkitekten J.D. Herholdt, som bl.a. også er kendt for at have tegnet det gamle Københavns Universitets Bibliotek og Odense Rådhus.

Bygningen stod færdig i 1854, og rummede bl.a. ét af Danmarks første centralvarmeanlæg. Senere blev et trappetårn tegnet af Martin Borch tilføjet,hvorefter hovedbygningen fremstod, som den gør i dag.

Fødevaremarked

På Erholm Slot finder du et spændende fødevaremarked fyldt med de lækreste specialiteter og kvalitetsråvarer fra fynske fødevareproducenter.
Vi har sat os for at samle de lækreste specialiteter og kvalitetsråvarer fra fynske fødevareproducenter og har åbent hver lørdag året rundt fra kl. 10.00 til 13.00.
I en nyindrettet længe på den gamle avlsgård, finder du det hyggelige marked med alt fra specialristet kaffe til whisky, kød og grøntsager.

Erholm Gods og Park er kulisse i DR's julekalender "Julehjertets hemmelighed" 2022.

Du er velkommen til at besøge Erholm Park, som er åben indtil solnedgang.
Tag hele familien med og oplev stedet, hvor DR’s julekalender "Julehjertets hemmelighed" 2022 er optaget.

Find' Erholm Slot tæt på motorvejen eller fra Aarup Station.Opdateret af: Udvikling Assens - VisitAssens  | info@visitassens.dk
Fotograf: Udvikling Assens - VisitAssens