Musik på Industrien

Afstand: 5.52 Km

 | +45 23300902  |  info@mpia.dk |  Musik på Industrien | 
Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75 i Aarup rummer en lang række aktiviteter. 

Velkommen til Musik På Industrien

Din adgang til fantastiske musikoplevelser midt i Aarup!

 

MPIA.DK alias Musik På Industrien, holder til i hjertet af Aarup på Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75.  Her finder du, ud over vores episke koncerter, en bred vifte af aktiviteter, lige fra biograf, bibliotek og galleri til lokalhistorisk arkiv, teater og foredrag.

Men MPIA.DK er Musik med stort M og vores mission er klar: Vi vil skabe mindeværdige øjeblikke, hvor du føler dig velkommen og hører musik, der virkelig rykker. Hvordan? Ud over at arrangere koncerter med velkendte kunstnere, tør vi også tage chancer og præsenterer dig for talenter, der måske endnu ikke har indtaget alles playlister.

 

Velkommen til RåstofKoncerter - Musik på vej!

Vi kæmper for at løfte fantastiske, men relativt ukendte talenter frem i lyset. Med cirka 4 RåstofKoncerter om året vil vi overraske dig med det bedste fra det musikalske vækstlag, uanset om det er danske eller internationale kunstnere. Vi garanterer kvalitet, originalt repertoire og en oplevelse, der åbner dine musikalske horisonter!

Men det er ikke alt! Hvert år står vi bag MUSIK MIDT I AARUP, vores årlige gratis
1-dags festival på Sanggårds Plads lige over for Kulturhuset. Det er stort, så gå ikke glip af det!

Hvordan kan du blive en del af dette musikalske eventyr? Det er simpelt! Bliv medlem af MPIA.DK for kun 50 kr. om året og støt op om kulturlivet i Aarup. Vi er en flok frivillige ildsjæle, der brænder for musik og står for alt fra billetsalg til, lys, lyd, catering og bar - og vi elsker hvert sekund af det!

Besøg vores hjemmebase på www.mpia.dk for billetter, info om koncerter og meget mere. Følg os også på Instagram (@musikpaaindustrien) og Facebook (@MusikPaaIndustrien) for de seneste opdateringer, konkurrencer og bag kulisserne-magi.

MPIA.DK - Fordi musikken fortjener en scene midt i Aarup!Opdateret af: Udvikling Assens - VisitAssens  | info@visitassens.dk
Spillested i Aarup - Musik på Industrien, Råstof Fotograf: Musik på Industrien
Fotograf: Udvikling Assens - VisitAssens Copyright: Udvikling Fyn / VisitAssens
Fotograf: Musik på Industrien