Go Fishing - lystfiskerbutik

Afstand: 15.27 Km

 | +45 66 12 15 00 |  odense@go-fishing.dk |  www.go-fishing.dk | 
Hos Go-Fishing finder du alt det rigtige udstyr til fisketuren. Hvad enten du måtte være ude efter fluer, fiskerisæt, beklædning til formålet eller noget helt fjerde, så er det denne butik du skal tage til.

Fluefiskeri, spinnefiskeri og alt derimellem
Er du til fiskeri og udendørsoplevelser? Så skal du besøge Go-Fishing, som er en butik på over 500 kvm fyldt med fiskeudstyr og tilbehør. Go-Fishing er den store velassorterede butik for alle lystfiskere der bor på Fyn eller besøger Fyn. Om du er til havørreder langs de fynske kyster, fladfisk og makrel fra molen eller en tur til en af de fynske ørredsøer, så har Go-Fishing det helt rigtige grej. Butikken har altid fingeren på pulsen omkring, hvor, hvornår og hvilket grej der er bedst lige her og nu. 

Fiskeriudstyr og tilbehør
I Go-Fishing finder du alt fra bukser og waders til formålet, og fluer og fiskesæt til din fisketur. De har nemlig alt du skal bruge til din fisketur, hvad enten du måtte være ude efter fluefiskeri, spinnefiskeri eller andet. Medarbejderne binder desuden fluer i arbejdstiden, og har derfor altid fingeren på pulsen med de nyeste fluebindingsmaterialer. Go-Fishing er verdenskendt for deres fluer og har opfundet mange af de mest populære havørredfluer til kystens havørreder. Derudover har du mulighed for at købe både DVD’er og bøger om fiskeri. Du kan ligeledes købe gavekort til den du holder kær og få gode gaveidéer, hvis behovet skulle opstå. I Go-Fishing kan du også finde lidt godt til ganen når du skal på fisketur eller måske en gave til en fiskeentusiast, som kan være alt lige fra specialøl til lystfiskerrom. Hos Go-Fishing vægter de kvalitet og holdbarhed højt, og du er derfor sikker på, at gå derfra med det bedste udstyr, så du er klar til fisketuren.

Samarbejdspartner og fiskeguides
Go-Fishing har desuden en samarbejdspartner, Sea Trout Guide Fyn. Her finder du Danmarks mest populære fiskekurser og bedste fiskeguides. Her finder du alt lige fra havørred-ture til Avernakø til Go-Fishing Seatrout master academy’s. Så efter at have fundet det perfekte og passende fiskeudstyr til dit behov i Go-Fishing, kan du gå ind på Sea Trout Guide Fyn og finde diverse fiskeguides med flere tips og tricks. God fisketur!Opdateret af: VisitOdense  | joan@visitodense.com
GoFishing logo Fotograf: Kristel Høj Walter