Ishuset i Bolbro

Afstand: 13.68 Km

 | 4254 4270 |  kontakt@ishusetbolbro.dk |  www.ishusetbolbro.dk | 

Her finder du os
Ishuset Bolbro er centralt placeret i Bolbro få meter fra letbanestoppestedet ”Bolbro” og kun 2 km fra Odense centrum. Isbutikken i Odense V har et gennemført koncept, hvor børnene er i fokus. Der er blandt andet drysdispensere i børnehøjde, skamler så børnene kan se isen og en farverig butik. Desuden ligger der en legeplads lige foran ishuset, som giver de voksne mulighed for at tage en god kop barista kaffe i havemøblerne, mens de små leger.

Bolbro ishus tæt på Odense byder på lækker velsmagende is fra Kastbergs, som er gourmet is af højeste kvalitet. Isen er lavet på danske råvarer og indeholder derfor et bredt sortiment i smagsvarianter, som alle smager fantastisk i en gammeldags isvaffel. Isen kan også nydes i en blendet milkshake, med kundernes yndlingsmage. Ishuset byder også på forskellige isvarianter, der er veganske og laktosefri.

Mere end et ishus
Ishuset Bolbro har også mange andre lækkerier. Man kan nemlig lette den lille sult med en toast eller en croissant, og der er flere forskellige slags softice og slush ice. Kaffen må selvfølgelig ikke glemmes. Kaffen bliver leveret af den fynske leverandør, Holy Bean, som lægger stor vægt på kvalitet, rene råvarer og smagsoplevelsen.

Alle produkter tilbydes selvfølgelig også som to-go – så du kan tage det med på opdagelse i Bolbros dejlige områder og natur. Parkering er muligt både ude foran på Middelfartvej eller omme bag ved Føtex.Opdateret af: VisitOdense  | joan@visitodense.com
Bolbro Ishus vaffelis Fotograf: Nanna Ladegaard Larsen Copyright: Bolbro Ishus
Bolbro Ishus krymmel Fotograf: Nanna Ladegaard Larsen Copyright: Bolbro Ishus
Bolbro Ishus vaffelis Fotograf: Nanna Ladegaard Larsen Copyright: Bolbro Ishus
Bolbro Ishus sandwich is med krymmel Fotograf: Nanna Ladegaard Larsen Copyright: Bolbro Ishus
Bolbro Ishus kaffe Fotograf: Nanna Ladegaard Larsen Copyright: Bolbro Ishus