Brylle Vandskov

Afstand: 10.55 Km

Tag til Brylle Vandskov og nyd det fantastiske naturområde. Langs stierne er der opsat bænke og der er også et rigtig fint overdækket madpakkehus, hvor du kan få et hvil, eller nyde din medbragte frokost.

I Brylle Vandskov er der rekreative stier. Mange af stierne er trampestier men der er også etableret helt nye grusstier. Der er opsat bænke på stierne, så man kan tage sig et hvil, og nyde de flotte omgivelser. Man kan også tage et hvil ved det overdækkede madpakkehus, hvorfra man også kan nyde naturen omkring Brylle Vandskov. 

Hedeselskabet kommer til at eje og drive vandskoven som en produktionsskov med offentlig adgang. Skoven vil blive drevet helt uden brug af pesticider. Skoven vil i de kommende år blive udvidet med op til cirka 13 ha. 

Brylle Vandskov er en helt ny måde at samarbejde om skovrejsning og undvandsbeskyttelse på. Projektet er resultatet af et strategisk partnerskab mellem Hedeselskabet, VandCenter Syd og de to kommuner Assens og Odense. VandCenter Syd leverer drikkevand til en stor del af Odense Kommune og har ved byen Brylle uden for Odense et vigtigt grundvandsmagasin, som ønskes beskyttet. Læs mere om samarbejdet her.

Få et overblik over trampestier, bænke og madpakkehus herOpdateret af: Udvikling Assens - VisitAssens  | info@visitassens.dk
Fotograf: Assens Kommune Copyright: Assens Kommune
Fotograf: Assens Kommune Copyright: Assens Kommune