Søndersø

Afstand: 12.77 Km

 | 64812044 |  info@visitnordfyn.dk |  Mere om Søndersø! | 
Nordfyns tredjestørste tæt på de centrale veje, der har gjort byen til en stor industriby - og så byder byen også på en hyggelig bykerne med en dejlig bypark!

Søndersø er en hyggelig by. Når du kører ind gennem Søndersø på vej fra Odense, kommer du forbi den 140 år gamle mølle, der er blevet et vartegn for Søndersø. Møllen har endda overlevet at blive flyttet med en kran til dens nuværende placering. Søndersø er en driftig industriby, og du kan købe alt, hvad du mangler i de 4 dagligvareforretninger. Glem heller ikke at kigge ind i de små butikker langs den gamle hovedgade. Søndersø har ca. 3000 indbyggere, der bor i en velfungerende og moderne by, hvor Nordfyns gymnasium ligger i udkanten af byen og tiltrækker elever fra både Odense, Vissenbjerg og hele Nordfyn.

Midt i byen finder du Søndersø Bypark, hvor der er skatebane, legeplads, street basket-bane, fitnessredskaber og meget mere.

Søndersø Kirke er meget smuk og bestemt et besøg værd. Det ældste af den er fra 1200-tallet, og der er mange spændende detaljer, fx de fantastiske kalkmalerier og døbefonten fra middelalderen. Der er mange herregårde og slotte tæt på Søndersø, bl.a. Rugård, Margård og Dallund Slot. Alle er lukket for offentligheden, men der er adgang til den smukke park og sø omkring Dallund Slot.   

Shopping i Søndersø

Der er 4 store dagligvareforretninger i Søndersø, hvor du kan finde alt, du har brug for. Der er genbrugsbutikker og spændende specialbutikker langs byens hovedgade, hvor du bl.a. kan købe blomster, briller, smykker, tøj, unikke gaveidéer og interiøridéer. Nyd en hyggelig tur i Søndersø! 

Hvad sker der i Søndersø?

Hvad sker der i Søndersø og på Nordfyn, lige præcis når du er der? Tjek VisitNordfyns aktivitetskalender og find aktiviteter og events!Opdateret af: VisitNordfyn  | info@visitnordfyn.dk
Ved bænken på den hyggelige plads på hovedgaden i Søndersø Fotograf: VisitNordfyn Copyright: VisitNordfyn
Unge drenge skater på skaterbanen midt i Søndersø Fotograf: VisitNordfyn Copyright: VisitNordfyn
Ved bådebroen ved Dallund Sø Fotograf: VisitNordfyn Copyright: VisitNordfyn