Die Werkstattgalerie

Entfernung: 19.79 Km

 | +45 2943 4058 |  karenengholmj@gmail.com |  verkstedsgalleriet.dk | 
Oplev Karen Engholm Jensens smukke, detaljerige og fascinerende kunst hos Galleri Øst i Bogense!

Værkstedsgalleriet er værksted for kunstner Karen Engholm Jensen.

Karen er en kunstner, der finder inspiration i de små detaljer i vores verden. Hendes værker udforsker symmetri og asymmetri, farver og former, ofte med et legende twist. Hun behersker både kunsten at "psaligrafere" - at tegne med saks - og maleriet, og kombinerer ofte de to teknikker i sine "Mixed Media"-værker.

Karens baggrund i psaligrafi, med over 40 års erfaring med saksen, skinner igennem i hendes præcise klip og sans for komposition. Hendes brug af farvet papir og 3D-effekter giver værkerne en livlighed og dybde, der drager beskueren ind.

I de senere år har Karen udvidet sin kunstneriske horisont med maleriet. Akryl er hendes foretrukne medium, og hun bruger det til at skabe abstrakte og ekspressive værker.

Karens nysgerrighed på verden omkring hende er en drivkraft i hendes kunst. Hun stiller spørgsmål til det små og store, det almindelige og det usædvanlige, og inviterer beskueren til at gøre det samme. Hendes værker er en opfordring til at stoppe op, se nærmere efter og fordybe sig i nuet.

Karen Engholm Jensen udstiller i Galleri Øst på Østergade 14 i Bogense, hvor du kan se hendes og andre spændende kunstneres værker.



Aktualisiert von: VisitNordfyn | info@visitnordfyn.dk
Kurvemageren af kunstner Karen Engholm Jensen Fotograf: Karen Engholm Jensen Copyright: Karen Engholm Jensen