Golfophold

Tag på golfophold på Fyn

Danske Hoteller har skabt et unikt golfkoncept, hvor vi med 21 hoteller og et meget stort antal samarbejdende golfbaner fordelt over hele Danmark tilbyder "Golf for Alle", hvad enten du er nybegynder eller elitespiller.

Se Danske Hotellers greenfeeaftaler.

Du reserverer din golfferie eller dit golfophold direkte på vores hoteller, der også er behjælpelig med spørgsmål og service i forbindelse med opholdet.

Du reserverer selv din tid på "Golfbox" og får udleveret din greenfeebillet i hotellets reception. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid før ankomsten. Ønsker du at spille før du ankommer til hotellet, sender vi selvfølgelig din greenfeebillet med posten.

Nemt, enkelt og ligetil.

Spisetider aftales med hotellet, gerne før ankomst.

Tag på golf tur med veninderne og nyd en hotelovernatning med Tapas aften og vinsmagning

Golf for tøserne: Pris pr. person KUN kr. 1.195,-

Læs mere

Sommerens helt klart bedste golf oplevelse for dig og kammeraterne!

Marathon-Golf for drengerøve: Pris pr. person KUN kr. 1.995,-

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 995,-
Tillæg ved ophold fredag og lørdag på kr. 100,- pr. person pr. dag.

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 1.795,-
Tillæg ved ophold fredag og lørdag på kr. 100,- pr. person pr. dag.

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 2.495,-
Tillæg ved ophold fredag og lørdag på kr. 100,- pr. person pr. dag.

Læs mere

Golfbaner i nærheden med greenfeesamarbejde

Odense GolfKlub

23 min. fra Vissenbjerg Storkro
Odense Golfklubs baneanlæg består af to baner: Holluf Park (18-huls banen) er svagt kuperet, med en del vand og mange sandbunkers. For begynderne kan den virke temmelig lang, og den er forholdsvis åben.For de gode spillere er det en virkelig udfordring. Pilebanen (9-huls banen) har væsentlig kortere huller end Holluf Park, men er alligevel en rigtig golfbane. Der er ikke så mange sandbunkers på banen, og der er kun vand på et hul. Det er det helt ideelle sted for dem, som gerne i ro og mag vil træne spillet, og samtidig er banen yndet af handicapgolfere. Banernes vedligeholdelsesstand er helt i top, og vor gode stab af greenkeepere sætter en ære i altid at kunne fremvise et toptrimmet anlæg.

Midtfyn Golfklub

27 min. fra Vissenbjerg Storkro
Når der i dag findes en golfbane på Midtfyn skyldes det en håndfuld personer, som i perioden 2001-2008 ydede en helt igennem uegennyttig og passioneret indsats for at projektet op at stå. Den daværende Ringe Kommune var en væsentlig og positivt indstillet samarbejdspartner gennem hele forløbet. Midtfyns Golfklub råder over et af Fyns mest attraktive baneanlæg. Banen, som er indviet i 2008, er anlagt i let kuperet terræn vest for Ringe Sø. Teestederne, som er højt placerede, giver på alle huller spilleren et godt overblik over terrænet og de forhindringer, som venter forude. Banen har et udfordrende og varieret hulforløb, som strækker sig gennem en flot natur med flere søer, som udfordrer selv de bedste spillere. Der skal slås gode golfslag for at komme rundt i en rimelig score, men banen er fair. Greens, hvoraf mange ligeledes er højt placerede, er ondulerede og opbygget med store drænlag og beskyttes af strategisk placerede bunkers. Opbygningen af greens, i kombination med anlæggets placering højt i landskabet, giver i øvrigt den fordel, at banen er spilbar i en normal dansk vinter med store nedbørsmængder - et faktum, som ikke bare klubbens egne medlemmer, men ligeledes mange gæstespillere, sætter stor pris på

Faaborg Golfklub

35 min. fra Vissenbjerg Storkro
Vi byder dig velkommen til vor smukke naturbane i Svanninge Bakker, hvor du på nærmeste hold vil opleve den utrolige smukke natur, som findes i området. Vi har alle de faciliteter, der skal til, for at du som golfer vil få en rigtig god oplevelse. Er du ikke så erfaren som golfspiller, findes der også en 6 hullers par 3 bane, som vore greenkeepere holder i lige så god stand som den store bane.

Booking